Jubileum House

Lokalita: Praha 7 - Holešovice
Typizace: 1+kk - 4+kk, 30m2 - 92m2
Cena: 2 317 500 Kč - 8 507 700 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.jubileum.cz
Prodejce:
Jubileum House

JUBILEUM HOUSE nabízí okolo 100 nových bytů v dispozicích 1+kk až 4+kk, v Holešovicích, Praha 7. Jedná se o příjemné městské bydlení v malé komunitě, prakticky v centru města a přitom v blízkosti zeleně a řeky. Nové byty mají moderní dispoziční řešení s okny po celé výšce fasády a kvalitním vybavením včetně kuchyňské linky a spotřebičů.

Výhody
Dynamická a pulzující lokalita Holešovic
Moderní bydlení uprostřed města
Zázemí a zahrada vnitrobloku
Přímo u tramvajové zastávky, 5 minut od metra B a C
Vysoce kvalitní vybavení včetně kuchyňské linky
Návrh interiéru od bytového architekta
Podzemní parking v místě
Dokončení výstavby je plánováno na konec roku 2012.

Jaký je život v Holešovicích? Bydlení v této dynamicky se rozvíjející čtvrti Prahy se v poslední době stalo velice vyhledávaným. Důvodů je pro to několik. Ideální poloha Holešovic výborně kloubí relativní blízkost samotného centra města se snadnou dopravní obslužností, ale dává také řadu možností kulturního i sportovního vyžití přímo v místě. Opravdu každý zde najde, co hledá. Vyhlášené hudební kluby jako je Mecca v ulici U průhonu nebo SaSaZu v komplexu Holešovické tržnice. Restaurace, kavárny a pizzerie s letními zahrádkami. Umělecká galerie DOX nebo multikulturní centrum La Fabrika pořádají pravidelně vernisáže, divadelní představení, filmové projekce, výstavy a další kulturní akce. Sportovní a fitness centra uvítají každého zájemce a nabídnou širokou škálu vyžití i relaxace. I příznivci golfu si Holešovice rychle zamilují. Množství obchodů, škol a dalších státních institucí ještě podtrhuje vysokou občanskou vybavenost a všeobecnou oblibu tohoto místa.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů