Jinonická vyhlídka

Lokalita: Praha 5 - Jinonice
Typizace: 2+kk - 4+kk, 43 m2 - 120 m2
Cena: 3 400 000 Kč - 9 900 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.jinonickavyhlidka.cz/
Prodejce:
Jinonická vyhlídka

Jinonická vyhlídka vyrůstá nad ulicí V Zářezu v Praze 5, naproti vstupu do stanice metra Jinonice, a pozičně navazuje na moderní zástavbu obytného souboru U Kříže. Poloha na hraně svahu nabízí unikátní výhledy na panorama Prahy i blízké zelené svahy Vidoule, údolí vilové čtvrti Košíře, na Strahov či kopec nad Radlicemi.

Dům situovaný ve svažitém terénu přirozeně navazuje na blízký obytný soubor a v kontextu existujících staveb vytváří novou dominantu. Většina bytů má jedinečný výhled na široké panorama Prahy a okolí s přírodním parkem Vidoule nebo na Prokopské údolí. To se podařilo právě díky umístění na vrcholu svahu, orientaci a atraktivnímu kaskádovitému rozložení objektu.

Ke každému bytu patří 1–2 podzemní garážová stání. Kvalitní vybavení si zde můžete dopřát už ve standardní nabídce: bezfalcové dveře, velkoformátové obklady, třívrstvé dřevěné podlahy, sanitární keramika Villeroy & Boch, dřevěná eurookna i komunikační sítě.

Myslíme na vaši bezpečnost, proto jsme jak společné prostory, tak byty i nebytové prostory zajistili nadstandardním způsobem. O váš klid se postarají venkovní i vnitřní kamery, elektronický zabezpečovací systém v každé bytové jednotce a protipožární zařízení. Na přání je možné vaši bytovou jednotku připojit i na panel centrální ochrany.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů