Jinočany u Prahy II - lokalita Jih

Lokalita: Praha-západ - Jinočany
Typizace: 2+kk - 4+kk , 39m2 -92 m2.
Cena: 1.629.636,- Kč - 3.205.575,- Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.vasebyty.cz/byty/jinocany-u-prahy/lokalita-jih
Prodejce:
Jinočany u Prahy II - lokalita Jih

Výstavba nových bytů vyroste v klidné lokalitě “Jih“ nedaleko centra obce. První část obytného souboru budou tvořit tři nízkopodlažní bytové domy. Každý v sobě skrývá 31 až 36 bytů o velikosti 2+kk a 3+kk. Nově jí doplní jeden viladům který v sobě bude skrývat pouze 6 bytových jednotek 4+kk. Komfort bydlení přízemních bytů budou navíc zvyšovat oplocené předzahrádky. Celý obytný soubor je zasazen do pozvolného jižního svahu a plynule tak naváže na stávající zástavbu rodinných domů. Jinočany si i dnes zachovávají ráz klidného místa určeného především k relaxaci a odpočinku. Díky tomu v sobě tento projekt spojuje bydlení v klidu a zeleni, přesto však na dosah všech vymožeností moderní doby.


Obec Jinočany se rozkládá v těsném sousedství západní hranice Prahy. Výborné dopravní spojení s metropolí umožňuje nedaleká rychlostní komunikaci R1 a nájezd na dálnici D5. Na stanici metra Zličín, která je vzdálená jen pouhé 3 km, Vás za pár minut dopraví autobusy MHD. Obdobné spojení je z Jinočan i na stanici metra B Luka. Odtud už se snadno dostanete do centra Prahy. V obci naleznete kompletní občanskou vybavenost, jako je mateřská a základní škola, zdravotní středisko (zubař, praktický lékař, lékárna), pošta, restaurace, knihovna, fotbalové hřiště atd. K velkým nákupům nebo zábavě můžete využít blízkého komplexu - obchodní a zábavní centrum Zličín, které nabízí jak pestrou škálu zboží a služeb, tak například multikino, množství kaváren a restaurací, fitness atd. Obec samotná se rozkládá na mírném svahu dole končícím u místních rybníků. Ostatní sportovní vyžití jako je tenis, squash, fitness, sauna, solárium atd. naleznete v dva kilometry vzdálené Rudné, nebo na Zličíně. V nedalekém okolí naleznete také Český Kras, či hrad Karlštejn. Tyto lokality přímo vybízejí k projížďkám na kole, nebo k rodinným výletům do přírody.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů