Hodkovičky: bytové domy

Lokalita: Praha 4 - Hodkovičky, ulice Na Lysinách/Pod Lysinami
Typizace: 1+kk - 3+kk, 37 - 67 m2
Cena: 2 539 390 Kč - 4 619 560 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.hodkovicky-byty.cz
Prodejce:
Hodkovičky: bytové domy

Katastrální území a městská čtvrť Hodkovičky spadá do městské části Praha 4 a je ohraničeno ze západní strany břehy Vltavy, z východu Lhotkou, s jihu Modřany a Kamýkem a ze severu Braníkem.

Historiický byla postupně rostoucí obec Hodkovice - Malé Hodkovice - Hodkovičky zmiňována již v roce 1245. Roku 1900 byly Hodkovičky s 350 obyvateli s vilami a zelinářskými zahradami vsí okresu Královské Vinohrady. Tento ráz si čtvrť částečně uchovává dodnes a na člověka příjemná a klidná atmosféra zapůsobí již od prvního okamžiku. V souvislosti se začleněním tohoto území k Praze v roce 1922 bylo k Hodkovičkám připojeno část území zvané Zátiší, které je velmi malebné a poměrně turisticky atraktivní, zejména údolí Zátišského potoka. Zátišský potok se svým nejbližším okolím je opravdu hoden svého jména a skutečně protéká nečekaně klidnými místy, která jsou doslova obklopena velkoměstem.
Na severu čtvrť sousedí s Braníkem, na východě se Lhotkou, na jihu s Kamýkem a Modřany a na západě (přes Vltavu) s Malou Chuchlí.

Bytové domy tvoří soubor pěti bytových domů se 64 bytovými jednotkami. Obytné viladomy s nadstandardním vybavením ve výjimečné lokalitě tvořící komunitní atmosféru v již existující zavedené obytné oblastí.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů