Byty Vivus Kamýk

Lokalita: Praha 4 - Kamýk
Typizace: 1+kk - 4+kk, 34 m2 - 95 m2
Cena: 1 826 570 Kč - 4 699 250 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/vivus-sro/vivus-kamyk-klidne-bydleni-blizko-prirody?xtor=SEC-100001&utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=S_Novostavby
Prodejce:
Byty Vivus Kamýk

Vivus Kamýk nabízí klidné bydlení blízko přírody, s dobrou dostupností a občanskou vybaveností, kterou ještě rozšíří hypermarket Tesco budovaný jako součást projektu.
Vivus Kamýk je dvouetapový projekt polyfunkčních bytových domů v Praze Kamýku. Architektonická kompozice je vytvořena ze dvou samostatných objektů, mezi kterými se nachází veřejný prostor s parkovištěm. Vyšší z objektů v nárožní poloze u křižovatky ulic Mariánská – U Kamýku vytváří lokální dominantu a silný akcent, který pohledově uzavírá osu obou ulic. Nová výstavba je proporčně vyvážená a dotváří tak celkový charakter lokality adekvátně novým možnostem výstavby.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů