Byty Brandýs nad Labem

Lokalita: Praha - východ - Brandýs nad Labem
Typizace: 2+kk - 4+kk, 41 m2 - 76 m2
Cena: 1 963 909 Kč - 3 017 272 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bytyuprahy.cz/index.php
Prodejce:
Byty Brandýs nad Labem

Dva nové bytové domy se nacházejí v klidné lokalitě ve vilové čtvrti, na rohu ulic Výletní a Seifertova.

V pěším dosahu se nachází Hrušovský rybník, vedle domu je dětské hřiště, do centra města se dostanete pohodlnou chůzí za 10 minut.Ve městě se též nachází škola, školka, nejrůznější obchody, úřady a další občanská vybavenost.

Autobusová zastávka se spojením na stanice metra Černý Most nebo Letňany je vzdálena 300 m. Cesta autobusem na metro trvá cca 15 minut.

Je zde celkem 22 bytů ve velikostech od 2+kk až po 4+kk. Téměř všechny byty mají balkony nebo terasy, přízemní byty mají předzahrádky. V suterénu domu jsou garážová stání, kolárna a kočárkárna. V ceně každého bytu je jedno garážové stání a sklep.

Byty budou předány jako dokončené, tedy včetně podlahových krytin, obkladů a dlažby, topení atd. Vybavení a standardy jsou uvedeny na těchto stránkách, pochopitelně, že je možné si ještě v průběhu výstavby určit barvu podlah, barvu či typy dveří, obklady atd.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů