Bytový dům Praha, Roháčova ulice

Lokalita: Praha 3 - Žižkov
Typizace: 1+kk - 3+kk, 37 m2 - 86 m2
Cena: 2 125 824,- Kč - 6 054 912,- Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.k2invest.cz/praha-rohacova
Prodejce:
Bytový dům Praha, Roháčova ulice

Bytový dům v ulici Roháčova v Praze 3 Žižkov je koncipován jako moderní bytový objekt zaměřený především na velmi kvalitní bydlení.Pětipodlažní dům s obytným podkrovím po kompletní nadstandardní rekonstrukci v sobě spojuje prvky současné moderní architektury a zároveň zachovává s citem k době minulé prvky tehdejší doby. Kouzlo starých žižkovských čtvrtí dokresluje celkovou atmosféru bydlení v této části města.
Budoucí majitelé jednotlivých bytů mohou zasahovat do dispozičních a materiálových řešení v souladu s jejich požadavky tak, aby se ve svých nových domovech cítili co možná nejlépe. Samotná koncepce bydlení a velkorysé architektonické řešení celého objektu je významným předpokladem spokojenosti budoucích vlastníků jednotlivých bytů.

Umístění bytového domu skýtá bydlení v klidné a přitom centrální části města s dobrou dopravní obslužností.

Bytový dům je dispozičně rozdělen na přední a zadní část domu, vnitroblok domu ukrývá inteligentní systém parkování, v přízemí společné prostory v domě, bezbariérový vstup do domu, ke schodišti a k výtahu.

- ke každému bytu lze přikoupit garážové stání přímo v domě v příznivých cenách již od 182tis.Kč. Parkování v domě pro 12 osobních automobilů je zajištěno ve vnitřním traktu domu, bezpečí a jistota pro Váš vůz v systému parkování vozů nad sebou.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů