Bytový dům Křídlovická

Lokalita: Brno - Staré Brno
Typizace: 2+kk - 3+kk, 29 m2 - 125 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/ps-estate-sro/bytovy-dum-kridlovicka
Prodejce:
Bytový dům Křídlovická

Objekt bytového domu Křídlovická se nachází v těsné blízkosti křížení ulic Václavská, Hybešova a Zahradnická. Jeho poloha uvnitř ulice Křídlovické zajišťuje dobré odstínění od hluku tramvajové dopravy v ulici Hybešově a Václavské.

Objekt je zapojen v linii stávající zástavby, čímž se ve vnitrobloku vytváří skutečně klidné zázemí. Prostor vnitrobloku je k jihu otevřen do prostoru sportoviště Pedagogické fakulty Masarykovy university. Ze severní fasády, která je orientována do ulice Křídlovické se otevírají zejména z vyšších podlaží příjemné scenerie s dominantou Špilberku a neogotické katedrály na Petrově.

Dopravně je budova bytového domu na exkluzivním místě. Pěšky budete do deseti minut v obchodním centru Vaňkovka, na Petrově, Zelném rynku, náměstí Svobody nebo na Hlavním nádraží. Budete-li cestovat autem, jste po ujetí dvou set metrů na hlavním městském silničním okruhu a poté na výpadovkách k oběma dálnicím.

Historicky patří oblast Křídlovické ulice k oblastem, které se rozvíjely před původními městskými hradbami. V lokalitě se nacházely solidní měšťanské domy, které jsou v současné době nahrazovány novou moderní výstavbou. Nedaleká základní škola, mateřská školka, areál pedagogické fakulty Masarykovy university a areál Fakulty architektury VUT významně zvyšují bonitu této lokality z hlediska vzdělávací infrastruktury.

Ve vzdálenosti pěti minut pěší chůze se nachází areál Fakultní nemocnice U sv.Anny s lékařskými pracovišti na špičkové světové úrovni. Stejně tak nedaleko leží i Klinika zubního lékařství na Hybešově ulici. Opačným směrem přes řeku se nachází Nemocnice U milosrdných bratří.

Fandit hokeji nebo si pro radost zabruslit můžete v hale Rondo, která leží v těsném sousedství projektu Křídlovická. Na dosah pěšky je také dopravní uzel městské dopravy – Mendlovo náměstí.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů