Bytový dům Bošovice

Lokalita: Bošovice - Vyhlídka
Typizace: 37 m2 - 69 m2, 1+kk - 3+kk
Cena: 981 030 Kč - 1 836 715 Kč
Typ: Bytová výstavba
Poznámka: NOVÉ BYTY BEZ PROKAZ.PŘÍJMŮ SE ZAJIŠTĚNÝM FINANCOVÁNÍM
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/stachl-global-inc-organizacni-slozka-cr/bytovy-dum-bosovice
Prodejce:
Bytový dům Bošovice

Lokalita "Vyhlídka", 6 km od Újezdu u Brna

Novostavby bytů 1+kk - 3+kk do OV

Byty s krásným výhledem vč.DPH na klíč v cenách od 980 000,- Kč.

V rámci výstavby bytového domu je plánováno 11 bytových jednotek. Ke každému bytu náleží v rámci ceny také sklep v přízemí, spoluvlastnický podíl na společných částech domu a příslušného pozemku a k bytům v přízemí náleží i malá předzahrádka. Parkování je zajištěno před domem. Každý byt má svůj kotel vč.ohřevu TUV. V uvedených cenách není kalkulována pouze kuchyňská linka. Bytové jednotky je možné pořídit buďto do OV nebo formou družstva s vyřízeným financováním bez prokazování příjmů. Jedná se o formu družstevního vlastnictví s předkupním právem k nemovitosti kdy se standardně skládá akontace ve výši 20% z ceny nemovitosti a zbytek se splácí formou nájmu po dobu 25 let. Výše akontace může být vyšší nebo i nižší což má vliv na výslednou výši měsíční splátky. Výhodou tohoto produktu je hlavně to, že zájemce neprokazuje své příjmy ani náklady, má stabilní výši úroků po celou dobu splácení, má možnost provést kdykoliv bez sankcí a poplatků mimořádnou splátku (zkrácení doby splatnosti nebo snížení měsíční částky) nebo i doplacení celé výše úvěru a tím možnost převedení nemovitosti do OV, možnost dalšího pronájmu třetím osobám, atd.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů