Bytový dům Absolonova

Lokalita: Brno - Komín
Typizace: 2+kk a 3+kk, 59 m2 - 81 m2
Cena: 3 190 000 Kč - 4 590 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/l-kontakt-realitni-a-uverove-centrum-s-r-o/komin-absolonova-nove-byty-v-krasnem-prostredi-parku
Prodejce:
Bytový dům Absolonova

Bytový dům Absolonova láká zájemce především svou atraktivní polohou v klidné, ale zároveň výborně občansky vybavené a dopravně dostupné brněnské městské čtvrti. Jedná se o jedinečnou příležitost bydlet v luxusních bytech uprostřed parku.

Jedná se o kompletní rekonstrukci stávajícího objektu, který nově nabídne 6 nadstandardních bytových jednotek o velikosti 2+kk a 3+kk s balkóny a možností dispozičních změn. V ceně bytu je zahrnuto nadstandardní vybavení bytu a zdarma poradenstvím bytového architekta.Podlahy tvoří třívrstvá dřevěná podlaha (provedení Buk), koupelny od firmy Ptáček - obklad - travertin 30x60 (Itálie).
Atraktivitu nabízených bytů zvyšuje vyhledávaná lokalita, která se vyznačuje dobrou dostupností do centra (10min), plnou občanskou vybaveností, klidným prostředím,v blízkosti objektu se nachází škola,školka, zdravotní středisko, obchody, lékárna, dětské dopravní hřiště.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů