Bytový Park Prosek

Lokalita: Praha - Prosek
Typizace: 1+kk - 4+kk, 37 m2 - 120 m2
Cena: 1,9 mil. Kč - 6,8 mil. Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.finep.cz/synweb/docs/uec_proj.aspx?DocID=66708&etap=P14
Prodejce:
Bytový Park Prosek

V listopadu 2009 byl zahájen prodej etapy Bytový Park Prosek I. Celkový počet bytů v této etapě je 138. K dispozici jsou byty 1+kk o rozloze 48 m2 až po prostornější 3+kk o velikosti 98 m2. Byty jsou nabízeny s možností variabilního řešení prostoru.

Zahájení prodeje další etapy, Bytový Park Prosek I/II, navazuje na předešlý úspěch prodeje nových bytů na Proseku. Novou etapu představují dva bytové domy, ve kterých jsou byty o dispozicích 1+kk (od 37 m2) až po 4+kk (do 120 m2). Parkování je řešeno garážovými stáními.

Mezi jednotlivými vnitrobloky domů jsou plánovány zelené zahrady a park, který bude sloužit zejména obyvatelům komplexu. Množství zeleně, která bude objekty obklopovat, vytvoří příjemné prostředí pro relaxaci.

V současné době se Prosek právem řadí mezi vyhledávané rezidenční lokality, a to především díky své kvalitní občanské vybavenosti.

Plavete, hrajete tenis, squash, fotbal, jezdíte na bruslích nebo snad dokonce na koni? To vše můžete provozovat od rána do večera, když budete bydlet na Proseku. Velkým lákadlem je letní bobová dráha s vyhlášenou restaurací a letní zahrádkou. Nesportovci jistě ocení Park přátelství, ideální k odpoledním procházkám.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů