Bytové domy Sonáta

Lokalita: Liberec VIII - Dolní Hanychov
Typizace: 2+kk - 3+kk, 40m2 - 75 m2
Cena: 1,894.320,-Kč - 2,702.220,- Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.csas.cz/banka/content/inet/develop/cs/sc_3688.xml
Prodejce:
Bytové domy Sonáta

Atraktivní horská lokalita města Liberce - Dolní Hanychov přímo na úpatí Ještědu. V okolí je plná občanská vybavenost, sportovní vyžití. Dobrá dopravní dostupnost zajištěná tramvajovou linkou, v blízkosti nájezd na rychlostní komunikaci Liberec-Praha / Liberec-Děčín okraj Prahy cca 55 minut jízdy, dále Eurokoridor Nisa Česká republika - Polsko - Německo.

Bytový rodinný dům SONATA A3 nabízí vyšší standart moderního bydlení. Svou horskou architekturou výborně zapadají do lokality pod Ještědem. Pětipodlažní bezbariérové domy s výtahem disponují patnácti byty o velikosti 2kk, 3kk (obytná plocha 40-75m2) s balkony, v přízemí se zahradou. Vytápění je plynové, řešené společnou kotelnou v suterénu objektu, součástí těchto objektů jsou také sklepy a parkovací místa před domy.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů