Bydlení pod Tyršovým vrchem

Lokalita: Praha 4 - Michle
Typizace: 2+kk - 4+kk, 67 m2 - 120 m2
Cena: 3,6 - 7,4 mil. Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.tyrsuvvrch.cz/cs/o-projektu/zakladni-informace/
Prodejce:
Bydlení pod Tyršovým vrchem

Bytový dům Pod Tyršovým vrchem v Praze 4-Michli nabízí celkem 30 bytů s terasami a balkony. Samozřejmostí jsou garážová stání umístěná ve dvou podlažích.

Je situován v zajímavé lokalitě, která je příslibem atraktivního a klidného bydlení v okrajové části centra Prahy s plnou občanskou vybaveností. Předností lokality na rozhraní Nuslí a Michle je blízkost romantického údolí potoka Botiče a Tyršova vrchu, které vybízí k půvabným procházkám, a přitom snadná dostupnost do centra metropole. Budoucí majitelé nových bytů jistě ocení nejen blízkost obchodů, restaurací, škol nebo výbornou dopravní dostupnost, ale i možnost sportovního vyžití v okolí (fotbalové hřiště, tenisové kurty, sokolovna, dětské hřiště).

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů