Bydlení Erwin

Lokalita: Praha 4 - Nusle
Typizace: 1+kk - 3+kk, 46 m2 - 85 m2
Cena: 4.856.514 Kč - 6.946.818 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bydlenierwin.cz/projekt/koncepce/
Prodejce:
Bydlení Erwin

Bytový dům Erwin v Kischově ulici je situován v blízkosti veškerých linek MHD a se skvělou dopravní dostupností do centra Prahy avšak v sousedství parků a zeleně. V docházkové vzdálenosti zde naleznete také nepřeberné množství služeb, úřadů, bank a nedalekých nákupních center.

Dům je ukázkou kvalitního architektonického provedení a je citlivě začleněn do stávající zástavby.

Díky lokalitě a provedení splňující náročné požadavky se Váš nový domov stane nejen ideálním místem pro bydlení ale především pro život.

Bydlení v Kischově ulici má nesporně výhodnou polohu nedaleko městského centra, ale zároveň je tato lokalita ceněna i díky hojnosti zeleně, volnočasových možností a vysoké koncentraci služeb, jejichž blízkost Vám rozhodně ušetří spoustu času.

Centrální park na pankrácké pláni, kde jsou dvě dětská hřiště, je vzdálen 10 minut pěšky. Rozsáhlejší areál Kavčích Hor,přírodní park s několika sportovišti, je dostupný během 15 minut chůze. Odtamtud se otevírá nádherný výhled na Prahu a hlavně Podolské údolí, které Kavčí Hory přirozeně dělí od Vyšehradu.

Blízkost Podolí je velikou výhodou pro sportovce - nově zrekonstruované Žluté lázně, místo sportovního i kulturního vyžití a známý podolský bazén jsou velkými lákadly. Stejnými místy také vede in-line a cyklo stezka.

Rodiny s dětmi určitě uvítají množství hřišť, v nejbližším okolí jich je hned sedm (U Děkanky, Lopatecká, Na Lysině, Plamínkové, Hvězdova a Milevská I, II.).

Pro milovníky kultury tu je i Národní kulturní památka Vyšehrad, která je nejen úžasným místem na odpolední vycházky, ale je zde také například letní divadelní scéna či kostel sv. Petra a Pavla. A nejen to, snadno dostupná jsou i divadla Na Fidlovačce a Na Jezerce.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů