Brno - Slatina - bytové domy (II.etapa)

Lokalita: Brno - Slatina
Typizace: 1+kk - 3+kk, 45 m2 - 67 m2
Cena: 1 740 000 Kč - 2 283 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bydlenibrno.cz/byty/brno-slatina/bytove-domy-II-etapa
Prodejce:
Brno - Slatina - bytové domy (II.etapa)

Městská část Slatina se nachází na východním okraji Brna. Pravidelné linky MHD zajišťují spojení s centrem města. Dobrá dopravní dostupnost je velkou výhodou této lokality.
V druhé etapě zde vyroste v pořadí již třetí dům označený písmenem D. Zde se bude ve čtyřech patrech nacházet 52 bytů.
Celý projekt je situován na rovinatém pozemku a plynule naváže na stávající zástavbu rodinných domů, podél ulice Za Kostelem. V nabídce naleznete bytové jednotky 1+kk až 3+kk s balkonem, terasou či předzahrádkou, které jsou svou cenou určeny především pro mladé páry a rodiny s dětmi jako jejich startovací bydlení. Součástí bytových jednotek jsou také sklepy a venkovní parkovací stání. V obytném komplexu je počítáno i s komerčními plochami, které jsou určeny pro obchod a služby. V okolí zástavby bude vysázena zeleň parkové úpravy. Vnitrobloky pak budou sloužit jako klidová zóna určená k odpočinku a hrám dětí. Součástí celého rezidenčního komplexu bude také nové dětské hřiště.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů