Barrandovská vyhlídka

Lokalita: Praha 5 - Hlubočepy
Typizace: 1+kk - 4+kk, 37 m2- 98 m2
Cena: 1.787.066 Kč - 6.785.948 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www2.central-group.cz/byty-praha-5-hlubocepy-lokalita-barrandovska-vyhlidka
Prodejce:
Barrandovská vyhlídka

Moderní bydlení v zeleni s výhledem na Prahu. Nový bytový dům s moderní architekturou a krásným výhledem má celkem 88 bytů a ateliérů s praktickými dispozicemi. Lokalita má výborné dopravní spojení do centra Prahy. K autobusovým a tramvajovým zastávkám je to jen zhruba 300 metrů, cesta pak ke stanici metra B Smíchovské nádraží trvá necelých deset minut. Na Barrandově je mateřská i základní škola, supermarket, poliklinika, pošta, restaurace, aquapark a sportoviště. Pro větší nákupy je možné využít Obchodní centrum Nový Smíchov na Andělu. V blízkosti bytového domu se nachází přírodní park Prokopské a Dalejské údolí.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů