BYTOVÝ DŮM „U SV. JANA NEPOMUCKÉHO“

Lokalita: Brno - Žebětín
Typizace: 1+kk – 4+kk, 73 m2 - 96 m2
Cena: 3,2 mil. - 5 mil.
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bytyzebetin.cz/volne-jednotky-a-ceny/
Prodejce:
BYTOVÝ DŮM „U SV. JANA NEPOMUCKÉHO“

Jedná se o malý bytový dům o 4 NP s 12-i bytovými jednotkami s neanonymní atmosférou. Ve dvorním traktu je 16 parkovacích stání, z toho 12 je schováno pod zelenou střechou. Většina bytů je orientována do dvorního traktu a okolních zahrad. Bytový dům má ekologické vytápění tepelnými čerpadly voda-vzduch a ekologický ohřev teplé užitkové vody tepelnými čerpadly voda-vzduch. Bytové jednotky jsou vybaveny nadstandardně a zároveň jsou za dostupné ceny.

Bytový dům se nachází v jedné z nejzápadnějších městských části Brna – Žebětíně, která byla do roku 1971 samostatnou obcí.
Díky oblíbenosti lokality a tím probíhající výstavbě nových bytových jednotek, počet obyvatel stoupá, ale stále se pohybuje pouze v řádu několika tisíců. Naprostá většina domů v Žebětíně je rodinných. Ze všech stran je Žebětín obklopen lesy a jeho součástí je Žebětínský potok a Žebětínský rybník.
Bytový dům se nachází přímo na náměstí, kde jsou v širokém okolí pouze rodinné domy. Větší část domu zabíhá do naprosto klidné slepé ulice Helenčina. Autobusová zastávka se nachází ve vzdálenosti 20 m. V blízkosti domu je velmi dobrá občanská vybavenost.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů