BYTOVÝ DŮM KOVAŘKA

Lokalita: Brno - Žabovřesky
Typizace: 1+kk - 3+1, 23 m2 - 100 m2
Cena: 4 399 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/mig-partner-sro/bytovy-dum-kovarka-poslednich-6-bytu
Prodejce:
BYTOVÝ DŮM KOVAŘKA

Bytový komplex Kovařka představuje moderní styl bydlení ve vyhledávané brněnské čtvrti Žabovřesky. Kovařka se nachází v klidném prostředí, které díky své poloze zároveň nabízí možnost aktivního trávení volného času. Bytový dům je obklopen uzavřeným a zelení osázeným areálem s dětským hřištěm, do kterého budou mít přístup pouze obyvatelé a jejich návštěvy. Budova je vystavěna do tvaru písmena T, přičemž čelní část je čtyřpodlažní s výtahem, druhá část třípodlažní. Vyberte si ze 51 bytových jednotek s plochou od 23 do 116 m2 řešených jako 1+kk až 4+kk. V nabídce jsou byty jednopodlažní, mezonety i ateliery. Byty mají balkon nebo terasu, jednotky situované v přízemí disponují vlastní zahradou. Ke každému bytu rovněž náleží minimálně jedno parkovací stání. V prvním podzemním podlaží se nachází 6 garáží, 24 garážových stání a dalších 23 venkovních stání pod pergolou.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů