Atrium park Hůrka - Klatovy

Lokalita: Klatovy - Pod Hůrkou
Typizace: 1+kk - 3+kk, 48 m2 - 88 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.atrium-park-klatovy.cz/
Prodejce:
Atrium park Hůrka - Klatovy

Lokalita pro výstavbu projektu nazvaného,,Atrium Park Hůrka" se nachází v Klatovech severozápadně od centra města, při ulici Čechova a Cibulkova odkud je možné plynule navázat na hlavní dopravní trasy směr Klatovy - Domažlice, Klatovy - Plzeň. Pěší komunikace plynule navazují na komunikace pro pěší směrem do centra města a k nákupní zóně. V blízkosti lokality se nachází sportovní areál, zimní stadion, koupaliště (cca1,5 km) a základní škola.

Myšlenkou projektu je klidné bydlení v atraktivní lokalitě v blízkosti zeleně a přesto v dosahu centra města.

Novostavba bytových domů bude sloužit pouze pro účely bydlení, v objektu bude 198 bytových jednotek v sedmi sekcích A,B,C,D,E,F,G v 6 nadzemních a sedmém ustoupeném podlaží. V jednom podzemním podlaží budou garážová stání pro obyvatele domu, technické prostory pro směšovací stanice horkovodu. Samozřejmostí je výtah u hlavního vchodu každé sekce. Skladové kóje – komory jsou situovány na chodby v jednotlivých podlažích nebo jsou přístupné přímo z bytů.

Z jednotlivých sekcí bude přístup do atria, určeného k relaxaci a odpočinku. Z bytů v 1. nadzemním podlaží bude přímý přístup do atria přes zahrádku, která bude součástí bytu.

Zásobování teplem a teplou užitkovu vodou bude zajištěno dodávkou Klatovské teplárny.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů