Anglický dvůr

Lokalita: Praha 8 - Kobylisy
Typizace: 2+1 - 4+1, 65m2 - 97 m2
Cena: 3.499.274,- Kč - 6.495.803,- Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.anglickydvur.cz/cs/
Prodejce:
Anglický dvůr

Představte si ideální lokalitu, ve které byste chtěli žít. Pár kroků za nákupy, pár kroků na městskou dopravu, pár kroků s dětmi do školy, pár kroků do parku a lesa nebo pár kroků za sportem. A teď si představte v takové lokalitě nový elegantní byt. Představy, se mění ve skutečnost s rezidenčním bytovým domem Anglický dvůr.

• metro Kobylisy 2 min. chůze (bus, tram)
• 11 min. na Václavské náměstí (Muzeum)
• škola, školka
• Čimický háj, chráněné území Trojská, Velká skála, Havránka
• botanická zahrada Praha – skleník Fata Morgana, pražská ZOO
• areál koupaliště Na Stírce

Lokalita s přírodou za zády, čelem k městu.

Anglický dvůr je komorní rezidenční projekt s dvaačtyřiceti jednotkami v sedmi ustupujících podlažích. Dispoziční navržení domu splňuje veškeré nároky současného bydlení. K tomu přispívá jednoduchá elegantní architektura s konzervativními prvky. Přidaná hodnota celého bytového domu Anglický dvůr je přímé spojení s privátní zahradou (1200m2) určenou jen pro obyvatele domu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů