AZALEA Projekt

Lokalita: Praha 9 - Hrdlořezy
Typizace: 2+kk - 5+kk, 25 - 180 m2.
Cena: 2 - 3,6 mil.
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.azaleaprojekt.cz/home.html http://www.lexxus.cz/detail-projektu/221-azalea-projekt
Prodejce:
AZALEA Projekt

Projekt je umístěn do kouzelného prostředí pražských Hrdlořez. Lákavý je zejména fakt, že si tato čtvrť zachovává venkovský ráz. Rozprostírá se nad údolím, které malebně vykružuje potok Rokytka kolem vrchu Smetanka. Je unikátně zasazen do přírody, pozemky leží na okraji lesa.

Jedinečné urbanistické řešení spočívá v ukrytí komunikací pod zemí. V okolí domů, kde obvykle bývají ulice, je velký zatravněný prostor – místo pro hry i odpočinek. Okolní les obklopující celý pozemek nabízí aktivní odreagování, k relaxaci vybízí vnitroareálová zahrada.

Nejmenšími byty v projektu jsou garsonky o rozměru 25,2 m2 , největší rozlohu 180 m2 má loft 5+kk. Na výběr jsou však samozřejmě také byty 2+kk, 3+kk i 4+kk.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů