Obytný soubor Horní Proseč – IV.etapa

Lokalita: Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou
Typizace: 2+1 - 3+kk, 56 m2 - 64 m2
Cena: 1 430 000 Kč - 1 840 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.interma.cz/
Prodejce:
Obytný soubor Horní Proseč – IV.etapa

Obytný soubor Horní Proseč – IV.etapa se nachází na západním okraji města Jablonec nad Nisou na úpatí Prosečského hřebene, jenž leží na rozhraní Liberecké a Jablonecké kotliny. Místo je ideální pro všechny věkové skupiny, rodiny s dětmi, milovníky sportu i osoby vyhledávající klid a pohodu. K dispozici jsou tenisové kurty, spousta zeleně a přitom do centra města je možné se městskou hromadnou dopravou dostat za několik minut.

Navržené domy mají charakter domů 02 použitých v předchozí etapě . Jejich architektonický výraz je ale v některých částech upraven ve smyslu současného architektonického stylu bytových domů a zároveň ve smyslu uživatelských požadavků, např. původní balkony o velikosti 2 m2 byly zvětšeny na 6 m2 . Dům je 5 patrový s výtahem , v podsklepené části jsou umístěny sklípky pro jednotlivé byty a technické zázemí. V 1.NP je kromě bytů umístěna také sušárna a kočárkárna. Domy jsou bezbariérově přístupné do všech podlaží.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů