Zahradní čtvrť Stěžery - I. etapa

Lokalita: Stěžery u Hradce Králové - Zelená
Typizace: 1+kk - 4+kk, 38m2 - 104 m2
Cena: 1 700 000 - 4 650 000 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.bydlenistezery.cz
Prodejce:
Zahradní čtvrť Stěžery - I. etapa

Obec Stěžery leží v nadmořské výšce 254 m.n.m. a od Hradce Králové je vzdálena necelých 3,5 km ve směru na západ. Sdružuje obce Stěžery, Stěžírky, Charbuzice a Hřibsko. V současnosti žije v obci asi 1.850 obyvatel, zejména mladých rodin. Průměrný věk obyvatel obce je 37 let. Díky tomu se obec velmi intenzivně rozvíjí a náš projekt by měl tomuto rozvoji pozitivně napomoci.

Projekt Zahradní čtvrť Stěžery je situován na kraj obce a plynule navazuje na stávající zástavbu. Měl by v budoucnu tedy tvořit přirozené rozšíření hranic dnešních Stěžer. Celá Zahradní čtvrť vyroste na místě dnešního pole při příjezdu od Hradce Králové Zelenou ulicí po pravé straně. Díky této své poloze je velmi snadné dopravní spojení nejen do centra města, ale také napojení na dálnici D11 a napojení na silnice směrem na Jičín nebo Náchod. Výhodou je tedy nejen velmi dobrá dostupnost vč. možnosti využití pravidelné MHD, ale také úplná občanská vybavenost přímo ve Stěžerách. V obci funguje mateřská školka, základní škola s třídami od 1. do 5. třídy, střední odborná škola se dvěma studijními obory, pošta, knihovna, ordinace praktického lékaře, restaurace atd.

Výstavba bytových jednotek do osobního vlastnictví a řadových domů v malebné obci Stěžery vzdálené necelých 3,5 km západně od města Hradec Králové byla již zahájena. Projekt „Zahradní čtvrť Stěžery“ bude zahrnovat 9 samostatně stojících třípodlažních bytových domů s 78 byty, 1+kk, 2+kk a 3+kk. Ke každému bytu bude náležet nejméně jedno venkovní či kryté parkovací stání. Pro zájemce o rodinné domy připravujeme výstavbu 10 řadových rodinných domů 4+kk se zahrádkou a dvěma parkovacími stáními na vlastním pozemku.

Všechny viladomy i rodinné domy budou v kategorii nízkoenergetické, což výrazně omezí náklady na jejich provoz. Domy budou uspořádány podél nově vybudované páteřní komunikace a budou od sebe odděleny živými ploty a travnatými plochami. Vzhledem k tomu, že cílem developera je dostát názvu projektu a vytvořit zde skutečnou zahradní čtvrť se stromy, keři a květinovými záhony, bude zde i velké množství zeleně.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů