Rodinné domy Zelené hřiště Zlonín

Lokalita: Praha - východ - Zlonín
Typizace: 4+1 - 5+kk,
Cena: 2 784 910 Kč - 4 396 900 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.domy-zelene-hriste.cz/
Prodejce:
Rodinné domy Zelené hřiště Zlonín

Řadové rodinné domy tvoří obytný celek s patnácti objekty. Jedná se o II. etapu developerského projektu „Obytný soubor Zlonín II.", celkem se předpokládá výstavba 38 rodinných domů (řadové domy, dvojdomy, samostatné domy). Prvotřídní bydlení v klidném prostředí s obstojnou dopravní dostupností do Prahy – to je řešení pro všechny, kteří touží po dobrém bydlení v hezké lokalitě, a přitom se nechtějí vzdát žádné z výhod, které poskytuje velkoměsto.

Obec Zlonín leží severním směrem od Prahy, u silnice číslo 9 na Mělník, v okrese Praha - východ. Nadmořská výška 200 metrů nad mořem.

Pozemky se nacházejí v centru obce Zlonín, v obytném území „Zelené hřiště“ (na místě bývalého fotbalového hřiště). Podle platného územního plánu jsou pozemky v nezastavěném sousedství určeny pro veřejné sportovní účely a zástavbu rodinnými domy.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů