Rodinné domy Jižní stráň II.

Lokalita: Praha 8 - Březiněves
Typizace: 5+kk, 160 m2
Cena:
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.jiznistran.cz
Prodejce:
Rodinné domy Jižní stráň II.

Šest rodinných dvojdomů je připraveno k výstavbě v obci Březiněves, městská část Praha 8. Lokalita navazuje na již stávající zástavbu rodinných domů stejného typu první fáze projektu. Dispozice domů je navržena jako 5+kk s garáží o celkové užitné podlahové ploše 160 m2. Přízemí domů zahrnuje chodbu, technickou místnost, koupelnu a kuchyňský kout s obývacím pokojem. Klidová zóna byla přenesena do patra, kde jsou k dispozici dvě ložnice, pracovna a koupelna.
Obec Březiněves je snadno dostupná autem (jen 15 minut z centra Prahy) a několika linkami MHD a nabízí plnou občanskou vybavenost: školy, školky a zdravotnická zařízení v blízkých Ďáblicích, tenisové hřiště, multifunkční fotbalové hřiště, fitness přímo v obci, nákupní centrum, multikino, aquapark, sportovní centrum a hobby markety v sousedních Letňanech.
V soutěži Dům roku 2009 získaly domy projektu Jižní stráň nejvyšší ocenění od odborné poroty v kategorii Typové domy.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů