Rodinné domy Březiněves - druhá etapa

Lokalita: Praha 8 - Březiněves
Typizace: 3+kk - 5+kk, 110 m2 - 185 m2
Cena: 4 950 00 Kč - 6950 000 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.rdbrezineves.cz/
Prodejce:
Rodinné domy Březiněves - druhá etapa

Komplex atypických Rodinných domů v Praze 8 - Březiněvsi představuje svěží trend v progresivním vývoji městského bydlení, který spočívá v propojení klidné lokality s blízkostí centra velkoměsta. Jednoduchý elegantní výraz projektu harmonicky doplní stávající zástavbu. Příznivá cena projektu dovoluje pořídit si tzv. dům za cenu bytu. Nejenom díky své ceně projekt není typickým produktem, převládají zde jednopodlažní domy rozmanitých dispozic a velikostí uspořádané do tzv. „hnízd“ zaručujících zachování maximálně možného soukromí. Dalším významným specifikem je velkorysé propojení interiéru s exteriérem realizované prosklením čelních stěn vedoucích do zahrad, jenž zajišťuje přirozené denní osvětlení a navozuje pocit volného prostoru. Za zmínku rovněž stojí možnost použití přírodních materiálů jakými jsou dřevo a kámen, a to jak ve funkčním, tak i dekorativním pojetí.

Městská část Březiněves se nachází v nejsevernější části Prahy, je tedy místem dostatečně vzdáleným a přitom blízkým centru metropole. Svým novým obyvatelům nabídne dostatek místa pro odpočinek a relaxaci prostřednictvím velkého množství parků, dětských hřišť či rybníku pro přírodní koupání, jejich kulturně – společenské touhy uspokojí multikino či nesčetné množství obchodů a restaurací nedalekého obchodního centra Letňany. Sportovce jistě zaujme polyfunkční venkovní hřiště s umělým povrchem přímo v Březiněvsi, nebo sportovní areál se zimní halou a aquacentrem ve výše zmíněném obchodním komplexu.
To vše umožní novým obyvatelům nejen kvalitně bydlet, ale i kvalitně žít.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů