Řepkové pole

Lokalita: Praha 5 - Slivenec
Typizace: 4+kk - 5+kk, 102 m2 - 123 m2
Cena: 5 300 000 Kč - 7 200 000 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.abbey.cz/Slivenec/WebFormArchitecturalPlan.aspx
Prodejce:
Řepkové pole

Výstavba 95 rodinných domů v pěti různých provedeních. Domy jsou buď samostatné a nebo jako dvojdomy. Dispozice domů je 4-5+kk, vždy s dvěmi koupelnami a třemi WC, garáží a upravenou zahradou. Domy jsou prodávány kompletně dokončené, osazené sanitární keramikou, dlažbou a obklady až do stropu, podlahy jsou z masivních bambusových vlysů, domy jsou vybavené plynovým kotlem na vyhřívání a ohřev teplé užitkové vody, okna jsou dřevěné euro s dvojitým sklem, lakované v barvě fasády.Výstavba projektu Řepkové pole probíhá ve čtyřech etapách. První etapa již byla dokončena a všechny domy jsou již prodány. V současnosti probíhá výstavba domů z druhé a třetí etapy, které budou dokončeny během roku 2011. Připravuje se zahájení výstavby čtvrté etapy.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů