Oáza Libuš Domy Classic

Lokalita: Praha 4 - Libuš
Typizace: 5+kk, 220m2
Cena: 13 153 831 Kč - 14 398 606 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.domylibus.cz
Prodejce:
Oáza Libuš Domy Classic

V druhé polovině roku 2011 bude dokončen developerký projekt nazvaný Oáza Libuš. Jedná se o výstavbu řadových rodinných domů, které nabízí atraktivní a praktické členění vnitřních prostor jednotlivých domů. Lokalita pražské Libuše je pro rezidenční projekty velmi atraktivní a to z důvodu výborné dopravní dostupnosti na metro a tím i do zbytku Prahy.Všech devět domů, které tento projekt nabízí, je začleněno do jednoho bloku, který díky své členitosti působí velmi atraktivním a moderním dojmem a výborně zapadá do stávající zástavby této lokality. Řadové domy v Praze Libuši nabízí mimo atraktivní lokalitu i vysoký standard, který zahrnuje kvalitní dřevěná okna a dveře, třívrstvé dřevěné podlahy, elektrické rozvody v mědi a kvalitní sanitární vybavení. Pojďme se blíže podívat jaké domy Oáza Libuš nabízí.


Řadové domy jsou postaveny na pozemcích o rozloze od 203 metru čtverečních, až po největší, které mají výměru 422 metru čtverečních. Domy jsou dispozičně řešeny jako 5+kk, mají dva balkony a k domu také náleží garáž pro dvě auta. Užitná plocha domů včetně balkonů je více než 220 metru čtverečních, což tyto domy řadí do vyšší kategorie, splňující požadavky na pohodlné a moderní rodinné bydlení. Ceny těchto rodinných řadových domů se pohybují v rozmezí do třinácti a půl až po čtrnác a půl milionu korun, včetně DPH. Financování domů je samozřejmě možné realizovat jak hotovostní platbou, tak i za pomocí hypotečního úvěru s jehož vyřízením vám pomůže společnost Fincentrum, která patří mezi největší finančně poradenské firmy. Řadové rodinné domy projektu Oáza Libuš jsou atraktivními rodinnými domy které uspokojí i náročné zájemce o nákup domu v Praze v atraktivní a dostupné lokalitě.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů