Líbeznický dvůr

Lokalita: Praha - východ - Líbeznice
Typizace: 4+1, 135 m2
Cena: 4 395 000,- Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.kmdevelopers.cz/sub/projekty/libeznicky-dvur/
Prodejce:
Líbeznický dvůr

Obec Líbeznice se nachází na severním okraji Prahy. Součástí občanské vybavenosti obce jsou:

• mateřská škola
• základní škola
• zdravotní středisko ( včetně dětské a zubní ordinace)
• lékárna
• pošta
• čerpací stanice
• samoobsluha

Dopravní obslužnost je zajištěna jednak Pražskou integrovanou dopravou - PID autobus - metro C Ládví (do 10 minut) a jednak napojením na dálnici D8 (5 minut). V blizkosti obce (10 minut autem) jsou situovány rovněž Obchodní centrum Letňany včetně krytého bazénu a supermarket Globus v Čakovicích.
Vlastní lokalita se nachází uprostřed obce a svým charakterem respektuje okolní zástavbu-rodinné domy. Veškerá občanská vybavenost je dostupná pěšky do 5 minut.

Výstavba 44 nízkoenergetických řadových rodinných domů byla zahájena v roce 2008. Pro tento projekt byly využity zkušenosti z realizace nízkoenergetického domu v Hovorčovicích.


Pořizovací cena nízkoenergetických domů výrazně nepřevyšuje cenu běžné výstavby a úspora energií nutných pro vytápění je v řádu desítek procent.
Nízkoenergetickými domy jsou dle ČSN 730540:2 považovány budovy s roční měrnou spotřebou tepla na vytápění nepřesahující 50 kWh/(m2a) s využitím velmi účinné otopné soustavy. Řadové rodinné domy, jejichž stavební řešení snížuje plochu obvodových konstrukcí, kterými dochází k hlavním tepelným ztrátam, jsou pro nízkoenergetickou výstavbu velice výhodné

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů