Kunice - výstavba 9 rodinných domů

Lokalita: - Kunice
Typizace: 181 m2, 6+kk
Cena: 2 389 680 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/real-kontakt/kunice-vystavba-9-rodinnych-domu
Prodejce:
Kunice - výstavba 9 rodinných domů

Výstavba 9ti samostatných, rodinných domů (popřípadě i prodej jednotlivých pozemků) se nachází v klidné lokalitě v západní části obce Kunice směrem na Drnovice cca 35 km od Brna (6 km od městyse Lysice). Jedná se nově o budovanou lokalitu zasazenou ve venkovské krajině s překrásnými výhledy do okolní krajiny na louky a lesy začínající Českomoravské vysočiny. Nabízeny jsou hrubé stavby dvou typů rodinných domků.

Při stávající klidné komunikaci III. tř. jsou nabízeny k výstavbě na pozemcích č. 1 až 5 rodinné domy o dispozičním řešení až 6 + KK. Rodinné domy jsou samostatně stojící o půdorysných rozměrech 8 x 11,5 m, cihlové se sedlovou střechou pokrytou pálenou krytinou Tondach prosvětlenou střešními okny Velux.
1. NP obsahuje vstup do domu, šatnu, WC, pracovnu (popř. menší pokoj) a obývací prostor s kuchyní, 2. NP obsahuje koupelnu, WC a 4 samostatné pokoje. Půdorysnou plochu jednotlivých pokojů ve 2. NP lze upravit. Celková užitná plocha rodinného domu vč. terasy a parkovacího stání činí 179,2 m2. Plocha jednotlivých stavebních parcel je různorodá – od 835 m2 do 930 m2. Je zde samozřejmě možnost částečné změny dispozic dle přání klientů.

U nově vybudované komunikace jsou nabízeny na pozemcích č. 6 až 9 k výstavbě luxusní rodinné domy 3 + KK částečně zapuštěny do mírného svahu s nadstandardními velikostmi jednotlivých místností. Rodinné domy jsou cihlové s pultovou střechou, samostatně stojící o zastavěné ploše 125 m2 vč. teras. V 1. NP - společenské zóně najdete vstupní halu se šatnou, WC, skladovou místnost a velký obývací pokoj s kuchyní na kterou navazuje terasa o velikosti 22 m2. Vnitřním schodištěm se dostanete do 1. PP ve které je umístěna klidová zóna. Nachází se zde koupena, WC, technická místnost, 2 x šatna a 2 ložnice. Z obou ložnic je umožněn vstup na přilehlou terasu o rozměrech 4,25 x 5,5 m. Plocha jednotlivých stavebních parcel je i zde různorodá – od 1044 m2 do 1177 m2. Při výstavbě RD je samozřejmě možnost částečné změny dispozic dle přání klientů.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů