Kopaniny Střelice

Lokalita: Střelice - Kopaniny
Typizace: 5+kk, 118 m2 - 136 m2
Cena: 3 880 000 Kč - 5 450 000 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/adut-invest-as/kopaniny-strelice
Prodejce:
Kopaniny Střelice

Jedná se o projekt výstavby rodinných domů situovaných do vila domu, dvojdomu nebo trojdomu. Domy jsou v dispozici 5 kk(včetně pracovny) s obytnou plochou od 118,3 m2 do 136 m2. To vše na pozemcích od 240 m2 do 550 m2 s cenou od 3.880.000,-Kč za dům i s pozemkem.
Jako konstrukční prvek domu je navržena cihlová tvárnice Porotherm. Dům má dvě terasy, jak v přízemí, tak v patře. Obě terasy, jako i hlavní obytná část domu, jsou navrženy a orientovány do zahrady. Centrální částí domu je obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a jídelnou o celkové ploše. V přízemí se také nachází pracovna, koupelna s WC a sklad.
V patře jsou situovány dětské pokoje a ložnice. Je zde také koupelna s WC, šatna a místo pro technické zázemí domu – pračka, sušička atd.
Součástí domu jsou dvě krytá parkovací stání.
To vše je situováno do moderně navržených staveb, které doplňují osobitý ráz okolí, které tvoří příroda, krásný výhled a to vše v lokalitě, která neleží od Brna dále než 5 km. V obci je kompletní vybavenost. Školka, škola, zdravotní středisko, IDS, pošta, nákupní centrum.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů