ECO HOME - Štítary

Lokalita: - Štítary
Typizace:
Cena: 3.150.000,- Kč vč. pozemku a DPH
Typ: Rodinný dům
Poznámka: Termín dokončení: maximálně 4 měsíce od podpisu budoucí smlouvy.
WWW: http://www.reco.cz/projekty/eco-home-stitary
Prodejce:
ECO HOME - Štítary

V osvědčené lokalitě, Štítary u Kolína, byla zahájena výstavba nových rodinných domů. V oblasti Kolínska, jde vůbec o první projekt, který se přizpůsobuje novému trendu, výstavby Nízkoenergetických staveb. Jde o závěrečnou etapu výstavby příměstského projektu "Na Kopečku ".

Lokalita je uzavřená jedním přístupem, je napojena na veškeré potřebné inženýrské sítě a má vynikající dostupnost z centra města, včetně nedaleké zastávky městské hromadné dopravy.

Toto místo známe svým čistým ovzduším,a je všeobecně hodnoceno, jako velmi příjemné pro život. Jak mladé rodiny s dětmi, tak pro střední a starší generaci, ocení bezpečnost v klidném místě a přitom nedaleko od rušného centra a veškeré občanské vybavenosti.

Samotné rodinné domy ECO HOME, jsou konstruovány osvědčenou metodou sendvičové konstrukce na bázi dřeva. Při přípravě projektu, tak při realizaci, je dbáno na maximální využití nejpokročilejších stavebních postupů tak, aby byla dodržena měřítka, které splňují parametry příjemného a šetrného bydlení v 21. století.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů