Domy a pozemky Litice

Lokalita: Plzeň 6 - Litice
Typizace: 4+kk , 145 - 182 m2
Cena: 4,3 - 6,9 mil.
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.domylitice.cz/
Prodejce:
Domy a pozemky Litice

Městský obvod Litice leží na jihu Plzně při řece Radbuze a vodní nádrži České údolí. Lokalita je snadno dostupná z Plzně jak městskou, tak individuální dopravou. Co se týká občanské vybavenosti, tak v místě se nachází mateřská i základní škola, pošta a prodejna potravin. Sportovní vyžití umožňují cyklotrasy nebo třeba rybolov na nedaleké nádrži.



Architektonický koncept vycházel z umístění pozemku v krajině a vzniklo z toho výjimečně kompaktní řešení. Důraz byl také kladen na spojení venkovského bydlení spjatého s přírodou a moderním dynamickým způsobem života.

Jednotlivé domy jsou umístěny tak, aby maximálně využívaly pozemek při zachování vysokého standardu bydlení.

Obytný soubor je tvořen uzavřenou smyčkou obytné ulice, napojené na hlavní komunikaci. Kolem této smyčky je navrženo 13 samostatných domů s výjimkou její jižní části, kde je navrženo 5 dvojdomků. Uvnitř smyčky je umístěno 8 řadových domů. Celkem je tedy v lokalitě uvažováno o 31 domech.

Všechny domy jsou navrženy v jasném a jednoduchém současném architektonickém výrazu s použitím několika základních opakujících se řešení.

Všechny domy jsou obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou, předsunuté garáže mají střechu plochou. U domů je použito podobných architektonických principů: jednoduché omítané fasády s kombinací světlého a kontrastního tónu barvy, velké prosklení obytných prostorů, tmavá střešní krytina i střešní vikýře.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů