Blažovice - pod kostelem

Lokalita: Blažovice -
Typizace: 4+1, už. plocha 155 m2
Cena: 3 990 000 Kč
Typ: Rodinný dům
Poznámka: 16. 02. 2011 - 2.etapa výstavby RD nebude zahájena. Pozemky budou přeparcelovány, zasíťovány a nabízeny s hotovými přípojkami vody, plynu a kanalizace pro individuální výstavbu samostatně stojících rodinných domů.
WWW: http://www.domy-blazovice.cz/
Prodejce:
Blažovice - pod kostelem

Výstavba 19 řadových rodinných domů s garáží, pozemek od 358 do 732m2
Možnost koupě domů v různé fázi výstavby od hrubé stavby po dům „na klíč“
Plánované dokončení: prosinec 2010 (příp. dle individuálních požadavků)
Pozemky pro samostatně stojící rodinné domy od 494 do 772m2
V projektu Pod Kostelem se počítá s výstavbou 19 řadových energeticky úsporných rodinných domů s garáží. Domy jsou standardně nabízeny jako stavba „na klíč“ v praktickém dispozičním řešení. Cena kompletního řešení zahrnuje pozemek, přípojky, stavbu rodinného domu vč. dělících plotů, tepelné čerpadlo a venkovní úpravy pozemku. Nyní je možné dům pořídit v různé fázi výstavby, a tak přizpůsobit stavbu svým individuálním požadavkům (více informací).

Blažovice jsou klidnou lokalitou v blízkém dosahu Brna. Do centra je to méně než 15 km a na hlavní nádraží se integrovanou dopravou dostanete za 35 minut. Obec nabízí zajímavou škálu služeb od školky, školy, obecního sportoviště až po knihovnu, hospůdky a obchody. Projekt Pod Kostelem je navíc součástí obce, takže nejde o žádný odloučený satelit. Díky všem zmíněným výhodám je bydlení Pod Kostelem ideálním řešením pro mladé rodiny i jednotlivce, kteří pracují v Brně nebo jeho okolí, ale potřebují pro svůj spokojený život více klidu a soukromí.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů