Bašť - pasivní domy

Lokalita: Praha-východ - Bašť
Typizace: 99 - 124 m2
Cena: 5,1 - 5,9 mil.
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.pasivnidomybast.cz
Prodejce:
Bašť - pasivní domy

Pasivní domy BAŠŤ - místo pro vaše komfortní bydleníSpolečnost KM Developers s.r.o. nabízí moderní a komfortní bydlení v lokalitě Bašť v podobě pasivních domů. Domy jsou postaveny z přírodních a recyklovatelných materiálů a využívají přírodních obnovitelných zdrojů. Náklady na provoz domů jsou minimální, ušetřit lze až 90% prostředků na vytápění!
Klidné místo plné zeleně, důmyslné architektonické řešení domů a výborná infrastruktura v celé zóně je zárukou kvalitního bydlení v příjemném prostředí s maximálním soukromím.
Bašť – zvolte si moderní bydlení v harmonii s přírodou.
Výhodná nabídka financování koupě pasivního domu.
Obec Bášť se nachází na severním okraji Prahy www.obecbast.cz
Součástí občanské vybavenosti obce jsou:
•mateřská škola
•zdravotní středisko ( včetně dětské a zubní ordinace), základní škola a lékárna v obci Líbeznice
Dopravní obslužnost je zajištěna v prvé řadě Pražskou integrovanou dopravou - PID autobus - metro C Ládví (do 25 minut) a také napojením na dálnici D8 (10 minut). V blízkosti obce (20 minut autem) jsou situovány rovněž Obchodní centrum Letňany včetně krytého bazénu a supermarket Globus v Čakovicích.

Vlastní lokalita svým charakterem vytvoří novou jedinečnou část obce.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů