Zátiší – areál seniorů

Lokalita: Praha - Kunratice
Typizace: 1+kk - 2+kk, 39 m2 - 58 m2
Cena: 3 293 800 Kč - 7 589 715 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.rodop.cz/projekty/aktualni-projekty/zatisi-areal-senioru-praha-kunratice/
Prodejce:
Zátiší – areál seniorů

Na kraji Kunratického lesa, ve městě a přitom blízko do přírody, ve veliké zahradě vzniká areál pro seniory a osoby s potřebou podpory a péče.
Mezi ulicemi Hornomlýnská, Dolnomlýnská a Urešova vzniká jako součást obytného souboru "Na Lhotách" areál se 129 byty, restaurací, rehabilitačním centrem, prostorným atriem, zázemím pro pečovatelskou službu.
Obyvatelé areálu Zátiší budou bydlet ve vlastních bezbariérových bytech. Mají zaručeno soukromí, důstojnost a intimitu. Mohou bydlet sami, s životním partnerem, s rodinným příslušníkem, se společníkem, nebo i s pečující osobou. Jsou svými pány, žijí svůj život, nejsou na obtíž. Mají veškeré podmínky pro to, mít svůj klid. K tomu dopomáhá profesionální zdravotní péče a pečovatelská služba. Každý obyvatel je tedy vlastně doma a zároveň se mu ihned dostane pomoci, kdykoli ji bude potřebovat.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů