Zahrady Opatov

Lokalita: Praha 4 - Chodov
Typizace: 1+1 až 5+kk, od 40,2 m2 do 119,9 m2
Cena: 1967000 Kč - 5 627 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.sekyragroup.cz/cz/projekty/rezidencni-projekty/aktualni-projekty/zahrady-opatov/o-projektu-26
Prodejce:
Zahrady Opatov

Zahrady Opatov jsou rezidenční projekt, který společnost Sekyra Group bude realizovat v Praze 4 - Opatově u Litochlebského náměstí. Novostavba bytového domu se 182 bytovými jednotkami se bude nacházet v prostoru vymezeném ulicemi Chilská a Hviezdoslavova v docházkové vzdálenosti (cca 250 metrů!) stanice Opatov na trase metra C a bude tak utvářet v této lokalitě vznikající městské centrum.
Nové byty v Praze 4 se budou nabízet ve velikostech od 1+kk až po prostorné 4+kk a 5+kk. Vybrané byty na úrovni okolního terénu budou mít vlastní předzahrádky. Většina bytů v ostatních patrech bude mít dispozici balkón či terasu.

Zahrady Opatov jsou vystavěny na půdorysu cca 70 m x 75 m. Pod celým objektem se nachází suterén a nad terénem je bytový komplex rozdělen na 3 obdélníková křídla, která tvoří k jihu otevřené atrium s předzahrádkami a odpočinkovou zónou pro obyvatele domu. Objekt má v 1. podzemním podlaží a v 1. nadzemním podlaží, které je ze tří stran zapuštěno pod terén, umístěna garážová stání pro osobní automobily, sklepní kóje pro byty, kočárkárny, technické místnosti a strojovny.

Součástí developerského projektu Zahrady Opatov budou také menší komerční prostory. Od 2. do 9. nadzemního podlaží je navrženo celkem 182 bytů všech kategorií. Nové byty jsou rozdělené do čtyř samostatných sekcí propojených vertikálně od garáží až do nejvyšších pater samostatným schodištěm a výtahy. Dva hlavní vstupy jsou umístěny na severní straně objektu, vjezd do podzemních garáží je na východní straně.

Tyto nové byty v Praze 4 budou dopravně napojeny novou větví místní obslužné komunikace vedené severním směrem, která za křižovatkou s ulicí Bachova vyústí do páteřní komunikace Hviezdoslavova.

Ve volném čase mohou rezidenti a jejich přátelé navštívit Hostivařský park s přehradní nádrží nebo Milíčovský háj, které se nacházejí v blízkosti novostavby. Územní rozhodnutí i stavební povolení pro novostavbu na Opatově byly vydány.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů