Zahrada - I. etapa

Lokalita: Lysá nad Labem - Ulice Zahradní
Typizace: 2+kk - 4+kk, 58 - 103 m2
Cena: 1 964 760 Kč - 6 909 807 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.zahradatojezivot.cz
Prodejce:
Zahrada - I. etapa

Přemýšlíte o bydlení? Představujeme Vám unikátní projekt Zahrada. Nová obytná čtvrť, která vyrůstá v srdci Lysé nad Labem – města s bohatou historií a malebným okolím, se stane místem pro váš lepší život. Představuje autentickou městskou enklávu – prostor pro bydlení, práci, zábavu, rekreaci. Třináct domů vyroste v pěti etapách. První přivítají své obyvatele Jasmín a Modřín. Následovat budou Pasáž Zahrada, Jasany, Dobromysl, Rozmarýna, Šalvěj a Hortenzie. V poslední etapě vyrostou Klematis, Pod Břečťanem, U Tavolníků, Vistárie, Révový dům a Šporkův dům V Zahradě získáte bydlení bez parkujících aut a zaprášených ulic. Auta zmizí v podzemních garážových stáních. Místo ulic nebo chodníků povedou Zahradou cesty obklopené zelení. Předzahrádky a terasy rozšíří obývací pokoj a vytvoří prostor pro setkávání v soukromí. Nízkoenergetické bydlení šetrné k přírodnímu prostředí ušetří náklady a přinese vám zdravější život. Nízkoenergetický standard, méně než 42 kWh na vytápění metru čtverečního za rok nebo ekonomická třída B, znamená významnou úsporu provozních nákladů.Součástí čtvrti bude také Pasáž s obchody, poštou, zdravotnickým zařízením, restaurací, kavárnou, společenským sálem a bazénem. Prostředí i vybavenost umožní aktivity relaxační nebo sportovní, zprostředkuje společenské i kulturní zážitky všem – obyvatelům Zahrady, města i okolí. Zahrada vám nabídne ještě víc – služby pro domácnost i volný čas. Na první zájemce čekají zajímavé zaváděcí ceny. Slevy získají také rodiny a ti, kteří se rozhodnou mít v Zahradě trvalé bydliště. Bydlení v Zahradě je dobrá investice pro život. Pro lidi se zdravotním postižením a ty, kteří využijí komfortu obsluhovaného bydlení, tu budou tři domy. Samozřejmostí jsou bezbariérové byty i přístup do Pasáže. Klub Zahrada bude připravovat kulturní akce, zajistí vzdělávací, relaxační a sportovní aktivity v Zahradě i mimo ni. V Pasáži bude pro tento účel připraven multifunkční sál. Každý dům v Zahradě je jiný a byty jsou „šité na míru“ různým životním stylům. Domy v Zahradě nesou jména rostlin, aby odkazovaly na zahradu, která na tomto místě byla dříve a nyní se opět vrací k životu. Domy přirozeně vyrůstají z pěstěné zeleně, jako tomu bývalo v minulosti, kdy park nebo zahrada byly součástí architektury, a tak přímo navazují na historické stavby v okolí – zámek v Lysé nad Labem nebo zámek Veltrusy. Domy jsou navrženy s maximálním ohledem k ekologii, a aby měly nízkou provozní spotřebu energie a aby ani jejich stavba nebyla zbytečnou zátěží pro životní prostředí Domy uspořádané do polosoukromých zón v zeleni navozují prázdninovou atmosféru, pocit bezpečí, soukromí a vytvoří podmínky pro dobré sousedské vztahy i vícegenerační bydlení.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů