Výhledy Barrandov I

Lokalita: Hlubočepy - Barrandov
Typizace: 1+kk - 5+kk, 32 - 119m2
Cena: 1 453 000 Kč - 7 362 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.ekospol.cz/cs/projekt/barrandov/locality
Prodejce:
Výhledy Barrandov I

Chcete se každý den probouzet s nerušeným výhledem do nekonečné zeleně? Rádi každý večer relaxujete na vlastní terase a kocháte se výhledem na svítící a pulzující město pod Vámi? Jste vyznavačem aktivního trávení volného času a rádi si každé ráno zajdete zaběhat do chráněného přírodního parku? Potřebujete být každý den do 20 minut ve své kanceláři v centru Prahy? Pak jsou Výhledy Barrandov projektem přesně pro Vás!

Pražská čtvrť Hlubočepy, a zejména pak její část Barrandov, jsou vskutku hvězdnou lokalitou. A to nejen díky blízkým filmovým ateliérům, které jsou již desítky let druhým domovem největších hvězd českého filmu. Situována na prosluněných stráních jižně od Prokopského a Dalejského údolí, s unikátním výhledem na panorama hlavního města, nabízí lokalita Barrandova to, co žádná jiná v Praze. Bezprostřední blízkost dvou chráněných přírodních parků, kompletní občanskou vybavenost s množstvím obchodů či aquaparkem v docházkové vzdálenosti a vynikající dopravní dostupnost, díky níž jste do dvaceti minut v samém srdci Prahy.

To vše činí z Barrandova jednu z nejprestižnějších adres pro rezidenční bydlení v celé Praze!

Bytový areál Výhledy Barrandov vyroste po pravé straně ulice Werichova při příjezdu směrem od konečné zastávky tramvají „Sídliště Barrandov“. Z Pražského okruhu jste u areálu za necelých 5 minut jízdy autem.

Z konečné zastávky tramvají Sídliště Barrandov se k bytovému areálu dostanete za tři minuty klidné chůze. Stačí jen jít podél ulice Werichova. Cesta tramvají z centra Prahy trvá pouhých 15 – 20 minut.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů