Viladům Chodov

Lokalita: Praha - Chodov
Typizace: 3+kk - 4+kk, 84,5m2 - 134m2
Cena: 10 204 245 Kč - 15 585 965 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.kzpii.cz/Projekty/Projekty-ve-vystavbe/Viladum-Chodov.html
Prodejce:
Viladům Chodov

Luxusní a přitom na první pohled neokázalá bytová vila vyrůstá v klidové zóně starého Chodova, obklopena zelení a původní zástavbou rodinných domů. Jak celkové architektonické pojetí vycházející z meziválečného funkcionalismu, tak použité materiály a navržené vybavení řadí Viladům Chodov k tomu nejkomfortnějšímu, co současná rezidenční výstavba v metropoli nabízí.

Exkluzivitu bydlení dále umocňuje fakt, že je zde navrženo pouze 8 bytových jednotek s čistou obytnou plochou 85m2 – 134m2. Další prostor poskytují navržené lodžie, terasy a předzahrádky, které z každého bytu činí jedinečný prostor vhodný pro individuální interiérové pojetí.

Parkovací stání jsou umístěna v suterénním podlaží domu, které je z uliční úrovně dostupné autovýtahem. Samozřejmou součástí domu jsou i další technické prostory jako sklepní kóje či místnost pro jízdní kola a kočárky.

Vedle architektonického ztvárnění, jehož klíčovým záměrem je naprostý obytný komfort, je hlavní výhodou Viladomu Chodov zvolená lokalita. Dům je citlivě začleněn do vilové čtvrti, přitom v docházkové či velmi krátké dojezdové vzdálenosti naleznou jeho obyvatelé vše, co očekávají od moderního městského života.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů