V Zámeckém parku

Lokalita: Praha 9 - Čakovice, ulice Schoellerova
Typizace:
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.gip.cz/?Language=1&Page=3100000
Prodejce:
V Zámeckém parku

Připravovaný projekt je součástí centra obce, zámeckého parku a má přímý výhled na sousedící krásně rekonstruovaný zámek. Moderní projekt bytových domů vhodně doplňuje okolí křižovatky Cukrovarské a Schoellerovy ulice.

Navrženy jsou tři čtyřpodlažní objekty s celkem 20 bytovými jednotkami. Při navrhování dispozic bytových jednotek byl kladen důraz na účelné využití podlahové plochy s ohledem na oddělení klidové zóny od prostoru obývacího pokoje a kuchyně. Byty tak nabídnou maximální soukromí. Všechny byty jsou vybaveny balkony, terasy u bytů v horních podlažích poskytnou nádherný výhled do zámeckého parku. Parkování bude zajištěno v centrální podzemní garáži spojené komunikačními chodbami se všemi třemi objekty. Projekt nabídne pohodlné bydlení s dobrou dostupností k nově budované stanici metra Letňany.

Městská část Čakovice se stává dynamickou a progresivní lokalitou a přitom si stále zachovává ducha malé obce. Nachází se zde obchodní zázemí, škola i místo pro aktivní odpočinek. V místě je i venkovní bazén, kterých je v Praze nedostatek. Veškerá další občanská vybavenost je k dispozici v nedalekých Letňanech, kde se nachází mimo jiné největší nákupní centrum v ČR – Tesco Letňany, aquapark s bazénem, toboganem a saunou, lékařské ordinace a další zařízení potřebná pro splnění nároků moderní rodiny.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů