V-POINT

Lokalita: Praha 9 - Vysočany
Typizace: 52 - 800 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.mkdevelopment.cz/flexibilni-projekt-v-point-39/
Prodejce:
V-POINT

Projekt polyfunkčního areálu V-POINT v sobě spojuje výhody atraktivní lokality a nových trendů v architektuře komerčních budov. V-POINT je odpověď na rychle se měnící podmínky na trhu, které kladou vysoké nároky na flexibilitu firem.

Všechny budovy v areálu jsou navrženy tak, aby umožňovaly snadnou a rychlou rekonfiguraci vnitřních prostor podle aktuálních potřeb jejich uživatele. Na místě luxusních kanceláří, rychle vyrostou prostory zázemí firem, laboratoře nebo výrobní linka, polyfunkční prostory v přízemí lze snadno proměnit na showroomy například prodejce světel nebo na jiné prostory dle přání uživatele. V-POINT je areál, který jeho uživatelům pomáhá čelit změnám, které s sebou přinesla hospodářská krize.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů