U VÁHY

Lokalita: Praha 8 - Dolní Chabry
Typizace: 1+kk - 4+kk, 32,3 m2 - 92,7 m2
Cena: 2 209 040 Kč - 6 786 450, Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.byty-u-vahy.cz/
Prodejce:
U VÁHY

Bytový dům je umístěn ve stejnojmenné ulici U Váhy. Dolní Chabry navazují směrem od centra Prahy na Kobylisy a jsou ohraničeny Čimicemi a Ďáblicemi, s nimiž vytváří pomyslnou severní hranici hlavního města Prahy.

Bytový dům komorního charakteru je rozdělen na 16 bytových jednotek, z nichž každá má vlastní balkón, terasu či předzahrádku u přízemních bytů. Architektonické řešení vnitřního uspořádání bytů a společných prostor domu je nadmíru praktické a účelné. Přidanou hodnotou domu „U Váhy“ je kvalitní zpracování stavby a vybavení bytů kvalitními standardy, jako jsou celodřevěné podlahy, dřevěná okna, rekuperace vzduchu a další. Pro každý byt je k dispozici 1–2 parkovací stání v podzemní garáži.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů