Tulipa Rokytka - II. etapa

Lokalita: Praha 9 - Vysočany, ulice Ocelářská
Typizace: 1+kk - 4+kk, 38m2 - 117m2
Cena: 1 671 000 Kč - 6 997 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.tuliparokytka.cz
Prodejce:
Tulipa Rokytka - II. etapa

Okolí říčky Rokytka nabízí novým obyvatelům nových bytů výhodnou kombinaci občanské vybavenosti, přímé dopravní dostupnosti a dostatku zeleně, která splývá s moderní architekturou nového bytového komplexu Tulipa Rokytka.

Rokytka – bydlení plné zeleně
Tulipa Rokytka roste v příjemném prostředí několika parků. Tři soukromé vzniknou přímo v areálu. Nedaleko jsou i dva veřejné parky Rokytka a Podviní, které kromě bohaté zeleně nabízí i cyklostezky, cesty k romantickým procházkám nebo aktivnímu odpočinku.

Výstavba bytového projektu Tulipa Rokytka probíhá ve dvou etapách:
První a druhá etapa bytového projektu nabídne celkový počet 178 nových bytů ve čtyřech novostavbách s dispozicemi bytů 1+kk až 4+kk. S moderním standardem a dostatečnou parkovací kapacitou v podzemních garážích. Nejvíce bytů bude ve velikosti 3+kk, které jsou oblíbené mezi mladými rodinami. Autorem architektonického návrhu novostavby je ateliér Loxia. První etapa bytového projektu je dokončena, majitelé ve svých nových bytech již bydlí. Předpokládaný termín zahájení stavebních prací druhé etapy - 2011.


Rokytka, oblast Prahy 9 Nové Vysočany, patří mezi nejperspektivnější části hlavního města. Výborná dostupnost městské hromadné dopravy. Zeleň. Rekreace. Sport.
A právě zde se zrodí nový bytový projekt Tulipa Rokytka, který nabídne přes 170 nových bytů, nové parky, dětské hřiště, zimní zahrady a další.

PÁR MINUT DO CENTRA
Stanice metra Českomoravská a Vysočanská se nachází pouze 2 minuty volné chůze od Vašeho bytu. Snadno dostupné jsou rovněž stanice tramvají, autobusů a železniční stanice Praha-Libeň. Cesta do centra tak zabere pouhých 10 minut.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů