Šumavský dvůr

Lokalita: Železná Ruda - Špičák
Typizace: 1+kk - 5+kk, 37 m2 - 105 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.sumavskydvur.cz
Prodejce:
Šumavský dvůr

Detail projektu
Tento unikátní projekt nabízí klientům nadstandardní bydlení v dřevostavbě horského typu zasazené do nádherné šumavské krajiny.
Nachází se u obce Železná Ruda v blízkosti skiareálu Špičák. Celá stavba kombinuje unikátní architekturu vycházející z tradičních horských staveb s nároky na moderní bydlení. Projekt byl oceněn po stránce ekologicko-ekonomické stříbrným certifikátem SBToolCZ a cenou veřejnosti v soutěži Realitní projekt roku 2012 za Plzeňský kraj.
Šumavský Dvůr nabízí 27 bytových jednotek různých velikostí a dispozic (1+kk až 5+kk). Více než polovina bytů má samostatné vstupy poskytující maximální soukromí. Výměra bytů se pohybuje od 37m2 s možností spojení bytů až do velikosti 160m2. Téměř všechny byty disponují terasou, balkonem nebo předzahrádkou. Pro rezidenty je k dispozici vlastní wellness v domě.
Na výstavbu jsou používané lokální materiály jako je šumavský kámen a modřínové dřevo. To vše jen dokresluje celkovou atmosféru této jedinečné stavby, která vám poskytne relaxaci i sportovní vyžití po celý rok.
Parkovací stání je možno dokoupit jak vnitřní, tak venkovní. Součástí každého bytu je sklepní kóje a možnost využívání společných prostor.

Šumavský Dvůr se nachází nedaleko Železné Rudy v obci Špičák v horské lokalitě téměř u sjezdovky stejnojmenného Skiareálu, který patří mezi nejlépe hodnocená zimní střediska u nás. Projekt je zasazen do krásné přírody přímo v Národním parku a Chráněné krajinné oblasti Šumava v 1000 m n.m. v oblasti s největším množstvím sněhu v republice, se spousty slunečních dní v roce a také s neopakovatelným výhledem na vrcholky hor.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů