Sacre Coeur 2

Lokalita: Praha - Smíchov
Typizace: 1+1 - 4+kk, od 45 m2 do 154 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.poklad-mezi-byty.cz/cs/lokalita/
Prodejce:
Sacre Coeur 2

Představujeme Vám příležitost, která se již nikdy nebude opakovat. Sacre Coeur2. Úžasné výhledy, kvalita srovnatelná s nejvyššími světovými standardy, nadčasová a vzdušná architektura, funkčnost v každém ohledu, ochrana Vašeho soukromí. Sacre Coeur2 se nachází ve svahu pod rezidenční čtvrtí Hřebenky, v ulici Holečkova, vedle Kinského zahrady, pár minut pěšky od slavného Petřínského vrchu, Malé Strany či Pražského hradu, v bezprostřední blízkosti centra Prahy, malostranského Újezdu a smíchovského Anděla.

Jen pár kroků odtud, v blízké kavárně, si můžete přečíst ranní noviny u šálku expressa, pak přejít přes most a jste u Národního divadla, kousek od Karlova mostu. Přes den můžete relaxovat v blízkých Kinského zahradách nebo v Mozartově útočišti na Bertramce. Obchodní a zábavní centrum Nový Smíchov Vám poskytne veškeré další zázemí a servis.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů