Rezidence Tupolevova - II. etapa

Lokalita: Praha 9 - Letňany, Tupolevova
Typizace: 1+kk - 3+kk, 42m2 - 127m2
Cena: 1 807 444 Kč - 4 850 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.rezidencetupolevova.cz
Prodejce:
Rezidence Tupolevova - II. etapa

Rok po dokončení první fáze úspěšného projektu Rezidence Tupolevova, v níž se prodalo všech 88 bytů, přicházejí do prodeje další dva bytové domy z druhé etapy tohoto projektu. Zájemci o moderní bydlení v bezprostřední blízkosti metra, obchodů, kultury i zeleně tedy mají opět z čeho vybírat.


Prostorné byty s balkony
Dvě moderní a architektonicky zajímavé budouvy nabízejí 76 bytů s dispozicemi 1+kk až 3+kk. Návrhy bytů, které budou mít vlastní balkon, terasu nebo přízemní zahrádku, slibují dostatek prostoru a světla, které do nich má volnou cestu díky nezastavěnému okolí.

Vynikající dopravní spojení
Rezidence Tupolevova dostala název podle přilehlé ulice, která je jednou
z nejdůležitějších dopravních tepen Letňan. Pohodlný spoj s centrem města zajišťuje metro trasy „C“, jehož stanice Letňany stojí 7 minut chůze od projektu. Do okolí jezdí i pravidelné autobusové linky. Pro auta bude v areálu Rezidence Tupolevova připraveno podzemní parkoviště

V okolí Rezidence Tupolevova se nacházejí veškerá zařízení potřebná k pohodlnému i aktivnímu životu. Snadné nákupy a kulturní vyžití poskytuje jen pár stovek metrů vzdálené obchodní centrum Letňany s hypermarketem Tesco, restauracemi a multikinem. V blízkosti leží aqua centrum, zimní stadion, výstaviště, fitness, ale také například škola a poliklinika.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů