Rezidence Symfonie

Lokalita: Brno - Královo Pole
Typizace: 32 m2 - 134 m2, 1+kk - 3+kk
Cena: 1 680 093 Kč - 5 941 530 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/sogeprom-ceska-republika-sro/rezidence-symfonie
Prodejce:
Rezidence Symfonie

Rezidence Symfonie je díky občanské vybavenosti důležité pro život v dynamické čtvrti, vysokým standardům a soukromým zahradám, jedinečná svého druhu.
Soukromá Rezidence Symfonie se skládá ze 4 bytových domů oddělených třemi soukromými zahradami. Nachází se v srdci Králova Pole na Mojmírově náměstí, dvě minuty od Palackého třídy.
Rezidence nabízí velký výběr z 86 bytových jednotek velikostí od 1+kk až po 5+kk, kanceláře, obchodní plochy a 126 podzemních parkovacích stání.
Velká péče byla věnována řešení bytových jednotek: všechny byty jsou navrženy tak, aby mohly nabídnout optimální uspořádání a využití každého čtverečního metru pro Vaše komfortní bydlení.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů