Rezidence Sochorova

Lokalita: Brno - Žabovřesky
Typizace: od 1+kk po 4+kk, 44 m2 - 103 m2
Cena: 1 672 000 Kč - 4 983 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/coldwell-banker-brno-sochorova/rezidence-sochorova
Prodejce:
Rezidence Sochorova

Projekt Rezidence Sochorova je situován v žádané lokalitě města Brna – městské části Žabovřesky. Lokalitu obklopují zelené horizonty Jundrovských kopců, Wilsonova lesa a Palackého vrchu.

Bytový projekt Rezidence Sochorova je navržen jako součást uceleného bloku navazujícího na připravovaný administrativní komplex. Jedinečnost řešení respektujícího tolik potřebné soukromí ve městě je podtržena vlastním soukromým vnitroblokem se zelení do kterého je orientována většina bytů. Bytové jednotky jsou řešeny ve dvou samostatných vstupech. Připraven je výběr bytů od 1+kk po 4+kk. Každý byt má balkón nebo terasu umožňující obyvatelům stolování a odpočinek. Standardem je sklep popř. samostatná komora v každém bytě. Byty mají vlastní měření spotřeby energií s možností individuálního nastavení ohřevu TUV a vytápění.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů