Rezidence Prague Towers

Lokalita: Praha 5 - Stodůlky, ulice Tlumačovská
Typizace: 1+kk - 4+kk, 25m2 - 119 m2
Cena: 1 490 119 Kč - 6 252 635 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www2.central-group.cz/bytova-lokalita.aspx?idLokalitaByty=112
Prodejce:
Rezidence Prague Towers

Nově vznikající bytový projekt Rezidence Prague Towers, jehož dokončení je plánováno na závěr roku 2011, bude jednou z nejvyšších obytných výškových budov v Praze. Rezidenci budou tvořit dvě věže o 21 nadzemních podlažích. Ty nabídnou 282 bytů s nádherným výhledem do okolí.
Lokalita se nachází v blízkosti chráněné krajinné oblasti Prokopského a Dalejského údolí a je vzdálena jen pět minut chůze od stanice metra B - Lužiny.

Nedaleko Rezidence se nachází několik mateřských a základních škol, zdravotnických zařízení, obchody a pošta. Pro sportovní vyžití je v blízkosti lokality dostatek sportovních areálů, plavecký a zimní stadion.

Nespornou výhodou je také blízké nákupní středisko AVION shopping park, nákupní centrum Metropole Zličín nebo Galerie Butovice s obchody, službami, restauracemi a multikinem. Odpočinek a relaxaci nabízí nedaleký Centrální park s rybníky, minigolfem a místem pro děti.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů